Excite

Nieuwe mensen leren kennen tijdens actieve single reizen

Of je iets met elkaar gemeen hebt, is van doorslaggevend belang voor het wel of niet laten slagen van een relatie. Dat zul je vooral merken als jij heel sportief bent, maar je partner niet. Dan loop je regelmatig tegen problemen aan. Want om maar te beginnen bij de vakantie: wat ga je doen als de één wil bergklimmen en de ander liever de hele dag op het strand ligt? Dat probleem voorkom je als je je opgeeft voor leuke actieve single reizen.

Vind een sportmaatje

Echte actieve single reizen zijn een perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je leert namelijk meer over jezelf en elkaar als je af en toe flink op jezelf of op elkaar wordt teruggeworpen. Dat is zeker het geval tijdens activiteiten als raften, klimmen of andere dingen. Als jij het ook belangrijk vindt om actieve mensen te leren kennen, dan is zo'n vakantie dus wel wat voor je. Veel actieve reizen voor singles zijn te boeken via Cirkel Vakanties. Die organisatie biedt je bovendien de mogelijkheid om ook even rustig iets voor jezelf te doen als je daar behoefte aan hebt.

Speciaal voor jongeren

Ook Mambo staat bekend om haar leuke actieve single reizen. Bovendien organiseert Mambo vooral reizen voor jongeren en kun je hier een leuke vakantie met leeftijdsgenoten boeken als je tussen de 17 en 39 jaar oud bent. De bestemmingen zijn met zorg uitgekozen en er is voor iedereen keuze: rondreizen, verre reizen, outdoorkamperreizen, strand- en actieve vakanties, wintersport, zeil- en surfvakanties en nog veel meer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021