Excite

Afslankpil Alli te koop in Nederland en België

De afslankpil Alli is sinds kort te koop in zowel Nederland als België. Het middel was al twee jaar lang te koop in de Verenigde Staten en is nu dus ook hier te verkrijgen. Alli is een lichtere variant op het middel Xenical. Xenical is alleen op recept te verkrijgen. Voor Alli hoef je geen recept te hebben en kun je het gewoon bij de apotheek krijgen.

Wel is de eis voor het medicijn dat je boven de 18 jaar oud bent en dat je BMI boven de 28 is. Je moet het geneesmiddel gebruiken in combinatie met een dieet en veel beweging. Het werkzame bestanddeel van Alli is Orlistat en dit werkt in het spijsverteringsstelsel. Dit zorgt ervoor dat er 25 procent vet uit het lichaam via het spijsverteringskanaal. Dit gaat gepaard met winderigheid en diarree. Je kunt met het middel zo’n 50% meer afvallen dan zonder het middel.

Apotheken zijn verplicht om te controleren of mensen die Alli bestellen voldoen aan de gestelde eisen. Ook moet het middel niet gebruikt worden om de nodige winterkilo’s te verwijderen voor de zomer. Dit is niet de bedoeling. Ook vrezen enkele apothekers dat als ze iemand afwijzen voor het middel, ze het toch online gaan bestellen.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021