Excite

Afvallen met het Dr Frank Dieet

Het Dr. Frank dieet is een populaire afvalmethode, die in het boek 'Gezond slank met Dr. Frank' wordt besproken. Volgens sommige mensen is Dr. Frank de nieuwe Sonja Bakker en is zijn methode een goede manier om blijvend gewicht kwijt te raken. Het dieet houdt in dat je eiwitten, belangrijke vetten, sporenelementen, vezels en vitaminen binnenkrijgt. Ook geeft het dieet je een verzadigd gevoel, omdat er veel met tussendoortjes wordt gewerkt. Daardoor is het goed en makkelijk vol te houden. Tevens is het een gezond dieet, wat natuurlijk ook belangrijk is.

Wat mag je niet eten?

Zoals bij alle diëten het geval is, heeft het Dr. Frank dieet verschillende restricties. Zo is het de bedoeling om de koolhydraten enorm te beperken, tot slechts 20 tot 30 gram per dag. Dit betekent doorgaans weinig tot geen:

  • Fruit
  • Brood
  • Pasta
  • Aardappelen
  • Rijst

Hoeveel val je af met dit dieet?

Het Dr. Frank dieet is zeer effectief en de meeste mensen vallen er ongeveer een kilo per week mee af. Je kunt ook meer afvallen en het dieet is tevens uiterst geschikt voor mensen met diabetes type II.

Boek

Het boek 'Gezond slank met dokter Frank' is in alle boekhandels te koop. Ook kun je het bestellen op bijvoorbeeld Bol.com. In het boek vind je uitleg over het dieet, dagmenu's en lekkere recepten. Ook is er een vervolgboek: 'Gezond slank met Dokter Frank 2'. In dit boek vind je nog eens 84 recepten om lekker af en gezond af te kunnen vallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020