Excite

Kun je afvallen met water?

Kun je afvallen met water? Dat vragen veel mensen zich af. Hoe zit het met water en afvallen. Is het werkelijk mogelijk om kilo's kwijt te raken?

Water in plaats van frisdrank

Als je alleen maar water drinkt in plaats van frisdrank, dan zul je dat zeker merken in je gewicht. Water bevat namelijk geen suiker of calorieën en juist die suikers zijn echte dikmakers. Wil je toch af en toe iets drinken met wat smaak? Dan zou je ook kunnen kiezen voor thee zonder suiker.

Hoeveel water op een dag?

Mensen gaan er nogal eens de mist mee in en drinken veel te veel water wanneer ze willen afvallen. Water is prima, maar drink het met mate. Er zit namelijk ook vocht in je eten en en wanneer je te veel gaat drinken, zul je vocht vast houden. Ook kun je er misselijk van worden. Probeer dus niet te overdrijven met de hoeveelheid water die je drinkt en luister vooral naar je eigen lichaam.

Drinken tegen een hongergevoel

Het klopt dat water drinken kan helpen tegen een hongergevoel. Wanneer je een half uur voor het eten een glas water drinkt, zul je tijdens het eten zelf minder trek hebben en dat kan dus schelen in het overeten en kan dus ook helpen om af te vallen.

Zie het als hulpmiddel

Water is geen wondermiddel. Zie het dan ook als hulpmiddel om wat kilo's kwijt te raken. Als je water drinken combineert met gezond eten en voldoende beweging, dan zul je zeker afvallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021