Excite

Als je haar maar goed zit!

Als je haar niet goed zit, dan kan dit een behoorlijke invloed hebben op je humeur. Sterker nog, je hele dag kan dan met gemak een rotdag worden! En hoewel het waarschijnlijk niet mogelijk is om nooit meer een bad hair day te hebben, kun je door de juiste verzorging het aantal van die slechte dagen wel drastisch beperken!

Zo’n juiste verzorging begint natuurlijk met het wassen van je haar. Doe dit regelmatig, maar niet per definitie dagelijks. Gebruik iedere keer slechts een klein beetje shampoo, zodat je haar niet zwaar, dof of vet wordt. Als je langer haar hebt is het gebruik van een beetje conditioner ook aan te raden!

Styling

Met alleen wassen zit je haar natuurlijk nog niet in model. Stylen dus. Maar hoe en met wat? Kies altijd voor verzorgende stylingmiddelen. Spuit je haar dus niet vol met de meest agressieve, harde lak die je kunt vinden, maar kijk of je een variant kunt vinden met bijvoorbeeld vitaminen voor je haar. Dan hoef je niet bang te zijn dat je haar beschadigd raakt!

Probleemhaar?

Heb je kroezend haar, statisch haar, te steil of te glad haar? Voor ieder type haar is wel een passend verzorgingsmiddel te vinden. Het enige waar jij op moet letten, is dat je ervoor zorgt dat je niet teveel in je haar smeert: hier wordt het vaak alleen vet en zwaar van, waardoor je niet het effect bereikt dat je wenst!

Afbeelding: Flickr Account downing.amanda

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021