Excite

Altijd op je best dankzij permanente make-up!

Heb je ’s morgens niet altijd zin om make-up op te doen, maar herkennen je collega’s je niet meer als je een keer een dag overslaat? Permanente make-up kan een oplossing zijn! Met permanente make-up zie je er namelijk op ieder moment van de dag verzorgd uit!

Je kunt permanente make-up in verschillende gevallen gebruiken. Als je allergisch bent voor gewone make-up bijvoorbeeld, maar ook als je er tijdens het sporten, zwemmen en in de sauna ook gewoon goed uit wilt zien.

Permanente make-up kan worden gebruikt voor je lippen, oogleden, mond en wenkbrauwen. De make-up is vaak niet heftig, maar juist erg subtiel: een lijntje rond de lippen, een permanente eyeliner of bijvoorbeeld mascara. Als je wilt kun je natuurlijk wel wat extra’s doen; je kunt met permanente make-up wel uit 80 kleurpigmenten kiezen!

Het aanbrengen van permanente make-up is een nauwkeurig klusje, dat je beter kunt laten doen door iemand die er ervaring mee heeft; een specialist(e) inschakelen is een goed idee. De make-up wordt aangebracht met een heel dunne, steriele naald die de pigmentatievloeistof in de huid inspuit.

Permanente make-up blijft ongeveer vier tot vijf jaar zitten. Daarna zul je weer een nieuwe behandeling moeten ondergaan. Die zijn overigens meestal niet erg pijnlijk in het gezicht. In de portemonnee soms wel: permanente make-up is verkrijgbaar vanaf €180. Dit is dan wel inclusief nabehandelingen en verzorgingscrème!

Afbeelding: Flickr account Michael248

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021