Excite

Amanda Holden is klaar met botox!

Actrice Amanda Holden is helemaal klaar met botox. Volgens haar zorgt botox ervoor dat iedereen er hetzelfde uit ziet. Dit is een opvallende opmerking van iemand die eens meende dat het krijgen van botox injecties gelijk stond aan tandenpoetsen.

Voor Holden is het in ieder geval afgelopen; de 38-jarige actrice heeft nu al een jaar geen botox meer gehad en wil dit graag zo houden. Ze denkt er zelfs al minder aan, zo vertelt ze. Holden begon voor het eerst met botox toen ze Wild at Heart in Afrika filmde. Toen zorgde de felle zon ervoor dat ze zoveel fronste, dat ze steeds meer kleine kraaienpootjes rond haar ogen kreeg. Dat was reden genoeg om over te gaan tot stevige maatregelen.

Inmiddels vindt ze dat niet zo’n handige zet maar; juist als actrice is het belangrijk dat je een expressief gezicht hebt en botox maakt een gezicht allesbehalve expressief.

Holden mag de botox dan niet meer in de buurt van haar gezicht laten komen; mogelijk gaat ze nog wel overstag als ze hoort dat het de pijn van vermoeide voeten kan verlichten. Vrouwen die veel op hoge hakken lopen, krijgen al snel zere voeten. botox injecties zouden ervoor kunnen zorgen dat deze pijn snel wegtrekt. Met name in het laatste jaar lijkt die trend behoorlijk door te zetten. Met een kostenplaatje van zo’n 240 zal het echter nog wel even duren voor iedereen de pijn van zere voeten op deze manier verzacht.

Afbeelding: Flickr account gruntzooki

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021