Excite

Anti-rimpel beha voor een glad decolleté

Vrouwen die op hun zij slapen hebben vaak last van rimpels in hun decolleté, omdat de borsten tijdens het slapen tegen elkaar worden aangedrukt. Op den duur verergeren deze rimpels, en na een tijdje gaan ze zelfs helemaal niet meer weg. Met La Decollete kom je er vanaf!

De werking van La Decollete, die ontworpen is door de Nederlandse Rachel de Boer, is wetenschappelijk bewezen. Deze beha, die ’s nachts gedragen wordt, voorkomt rimpelvorming en zorgt ervoor dat bestaande rimpels weer verdwijnen. Je kunt hem gewoon onder je nachtkleding dragen.

La Decollete lijkt erg op een gewone beha, en is daarom gemakkelijk te gebruiken. De schouderbandjes en de rugband zijn verstelbaar, zodat ieder vrouw de beha gemakkelijk aan haar eigen maat kan aanpassen. Voor een goede werking is het wel belangrijk dat het product stevig om het lichaam zit.

De beha, die geen cups heeft, zorgt ervoor dat de borsten ook tijdens het slapen op hun plaats blijven. Op die manier kunnen er geen rimpels ontstaan. Vrouwen die het product probeerden, voelden al na een dag verschil. Na twee weken zag de huid van hun decolleté er bovendien veel gladder uit.

Voor een zo goed mogelijke werking is het aan te raden om het decolleté eerst in te smeren met een hydraterende crème. Ook die crème wordt sinds kort door de ontwerpster geleverd: Crème de la Decollette. Deze is samen met huidtherapeuten, dermatologen en apothekers ontwikkeld. Er zitten veel werkzame stoffen in, die zowel de elasticiteit als de veerkracht van de huid verbeteren.

Afbeelding: decollette.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021