Excite

Arie Boomsma verdiept zich in mannelijk lichaam

Arie Boomsma heeft besloten een boek uit te gaan brengen over het mannelijke lichaam. Hij kwam op dit idee door alle commotie rondom zijn foto die in het tijdschrift L’omo verscheen. Vanwege de foto op het tijdschrift werd hij voor drie maanden geschorst door de EO. Hij zal het boek samen gaan maken met columnist Stephan Sanders.

Arie Boomsma en Stephan Sanders zullen mannen gaan interviewen die bekend zijn van de sport, politiek en literatuur. Ze krijgen vragen over hun fysieke gestel. Arie Boomsma denkt dat het boek belangrijk kan zijn voor de mannen. De presentator vertelt op zijn website over het aankomende boek: ‘Ik merkte dat er op het mannelijk lichaam nog steeds een taboe rust in veel kringen. Dat geldt voor bepaalde religieuze stromingen, maar ook in intellectuele kringen en in de politiek. Daarnaast zie je onder mannen ook steeds meer het tegenovergestelde; een overdreven fascinatie voor gezondheid, het Adonis-complex of andere vormen van obsessie voor het lichaam.’

Het is nog niet bekend wanneer het boek zal verschijnen. Arie Boomsma heeft de eerste stappen in ieder geval al genomen. Daarnaast heeft hij toestemming gekregen van de EO. Hij is onder anderen bekend van het programma 40 dagen zonder seks.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021