Excite

Armani telefoon: bellen met een beroemdheid!

Schitterend design

De typische Armanistijl die we uit de kledingcollectie kennen, vind je zonder meer terug in deze mobieltjes: eenvoudig, elegant en vooral exclusief. Dit laatste is dan ook de reden waarom je deze Armani'tjes niet in de top 10 van de meest gekochte smartphones tegenkomt. Daarvoor zijn ze meer dan waarschijnlijk te duur, ondanks het bijbehorende lederen hoesje en stofdoekje met GA initialen.

Armani mobiel assortiment

Tot vandaag bestaat het gamma uit drie types. In volgorde van de marktintroductie: de Armani P520 (2008), de Giorgio Armani B7620 (2009) en de Giorgio Armani GT i9010 (2010). Voor de technische specificaties en alles wat je nog meer wilt weten, heeft Samsung een zeer uitgebreide en duidelijke Nederlandstalige handleiding voorzien. Onnodig om deze hier te herhalen!

Van de GA B7620 beweerde Samsung bij de introductie dat het de meest luxe, zakelijke smartphone was. Met zijn goudgele kast en met uitschuifbaar toetsenbord en kantelbaar beeldscherm onderscheidt  deze smartphone zich wel degelijk van de concurrentie! Dat op zich is al een hele prestatie in het oerwoud van gsm-aanbod met elke maand wel iets nieuws op de markt.

Dan kwam de GT i9010: een stijlvolle kloon van de populaire Samsung Galaxy S. Ook lijkt hij veel op de Captivate, zeg maar de Amerikaanse Galaxy. Bij de persvoorstelling in Italië was heer Armani persoonlijk aanwezig. Zeer uitzonderlijk, want hij is mediaschuw.

Prijzen

De chique Armani-uitstraling staat garant voor een gewild gadget voor jongeren en Armani-gekke shoppingfasionata's. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan. Echter, de bewering dat het prijsverschil tussen de Armani telefoon en de Galaxy-versie om en bij de 200 euro zou zijn, gaat toch wel te ver.

Prijzen noemen is onbegonnen werk. Van laag tot hoog schommelt het prijskaartje tussen €439 en €570 (voor de i9010). Zelf prijzen vergelijken is dus de boodschap! Veel moeite hoef je niet te doen: de Armani telefoon is te koop bij elke respectabele telefoonaanbieder tot Neckermann.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021