Excite

Voordelig genieten van een beautydag met 2e persoon gratis

Iedereen verdient wel eens een dagje pure ontspanning. En dat is nu eenmaal leuker als je met z'n tweetjes bent. Gelukkig hoeft dat zo'n dag niet onnodig duur te maken, want veel beautyfarms bieden een beautydag met de 2e persoon gratis aan. Dan betaal je in feite dus allebei de helft van de echte toegangsprijs.

Leuke aanbiedingen

De aanbieding voor een beautydag met de 2e persoon gratis wordt regelmatig georganiseerd door bijvoorbeeld De Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve is een van de meest bekende hotspots. Je kunt hier bijvoorbeeld een dagje sauna boeken voor twee personen. Je mag dan gedurende de hele dag de saunafaciliteiten gebruiken. Bovendien kun je vrijelijk scrubzout, douchecrème en shampoo gebruiken. Ook de toegang tot de zuiverende Salounge ruimte is gratis en onbeperkt. Als deze actie geldig is, dan kun je dit onder meer zien op de website. Ook de zoekmachine gebruiken levert vaak wat leuke resultaten op.

Gezellige arrangementen

Ook Koppenol's Beauty Center heeft regelmatig leuke arrangementen, bijvoorbeeld een dagje genieten van een Beauty de Luxe arrangement. Of wat dacht je van een heerlijke Hot Stone Massage? Voor vrouwen is Koppenol's Beauty Center helemaal een belevenis; eigenlijk is het centrum volledig ingericht voor vrouwen. Op maandag tot en met vrijdag worden alleen vrouwen toegelaten. Ook de beautybehandelingen worden uitsluitend door vrouwen gegeven. Een arrangement kun je boeken via de website. Ook hier geldt; bekijk altijd even de speciale aanbiedingen, zodat je maximaal gebruik maakt van de kortingen die geboden worden. Kun je geen aanbieding vinden? Bel dan even, vaak is er wel wat te regelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020