Excite

Een bikini met een grote cup maat vinden

De gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw wordt steeds groter en dus gaan meer lingerie- en badmodefabrikanten hun product fabriceren in grotere maten. Dat is goed om te weten voor de dames onder ons gezegend met - of gedoemd, het is maar net hoe je het bekijkt - een volle boezem. Want dat betekent meer keuze in badmode. Vind dus nu eens een leuke en/of sexy bikini met een grote cup maat!

Freya

Een merk dat bikini's in grote cupmaten verkoopt, is het merk Freya. Ze verkopen bh's van maat A tot en maat J. Freya is een kleurrijk en speels merk dat mee gaat met de lingeriemode. Om te zien of er een verkooppunt bij jou in de buurt is, kun je surfen naar hun website: freyaswimwear.com. Daar vind je overigens ook de webshop: altijd handig als er bijvoorbeeld geen winkel in de buurt is, of je geen zin hebt in paskamers.

Grote-cupmaten.nl

Surf naar de webshop grote-cupmaten.nl. Hier verkoopt men bikini's en bh's in grote cupmaten, zoals de naam al doet vermoeden. De grote cupmaten lopen van D tot en met N en de wijdte loopt van 60 tot en met 110. En er is genoeg keuze: van sportief tot sexy, je vindt het allemaal.

Sandrabra

De winkel Sandrabra is misschien al wel bekend zijn bij dames met een volle boezem. Sandrabra heeft een winkel in Utrecht die gespecialiseerd is in grote cupmaten. Uiteraard vind je hier dan ook leuke bikini's. Sandrabra verkoopt bikini's van een heleboel merken en in veel verschillende maten. De winkel heeft geen webshop, maar wel een website, sandrabra.nl, waar je kunt zien welke merken de winkel verkoopt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020