Excite

Budgetvriendelijk hoesje voor je iPhone

Natuurlijk wil je je iPhone goed beschermen tegen viezigheid en vette vingers, maar een passend hoesje kost toch al snel twintig tot dertig euro. In deze tijd veel geld, dus daarom komt case-mate met een recessiehoesje voor de iPhone!

Dit hoesje is niet gemaakt van geavanceerde siliconen en beschikt ook niet over een mooi glazen ruitje. Nee, dit doosje is volledig gemaakt van karton! Je vouwt het zelf in elkaar en zorgt er met behulp van de plakstrips voor dat het goed en stevig vast komt te zitten rond je iPhone.

Nu lijkt zo’n hoesje misschien een beetje als dertien in een dozijn, maar dat hoeft niet het geval te zijn; case-mate levert namelijk voor hetzelfde geld ook een gepersonaliseerde versie met daarop de door jou gewenste tekst geschreven.

Op de bestelsite kun je direct de meest belangrijke kenmerken van het hoesje bekijken. Zo is het hoesje niet waterbestendig, maakt het je wel supercool en gaat het mee tot het kapot is. Daarnaast is het hoesje vanzelfsprekend gemaakt van 100% gerecycled karton en kun je het altijd nog gebruiken om je pizza’s van te eten. Multifunctioneel dus!

Wat dit prachtige hoesje voor je iPhone kost? Slechts 99 dollarcent! Als je tien hoesjes koopt, betaal je zelfs maar $7.99, in plaats van $9.90. Mocht je voor die speciale bundel gaan, dan wordt echter wel alleen het eerste iPhone-hoesje gepersonaliseerd, dus houd daar rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Afbeelding: Case-mate.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021