Excite

Cadeau voor hem

Er zijn veel mannen die gek zijn op een biertje zo nu en dan (of heel vaak). Heineken spreelt hierop in en laat je een eigen flesje bier ontwerpen. Zet zijn foto erop, zet je eigen foto erop en verzin een leuke tekst. Vervolgens kun je six-packs met de zelf ontworpen flesjes bestellen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is het bier leuk inpakken. Een originele en lekkere verrassing! Eventueel kun je op zoek naar een bierpul die je zelf kunt ontwerpen, zodat daarmee je cadeau nog uitgebreider wordt.

Niet elke man kan het waarderen, maar het is wel een heel origineel cadeau: de speciale wekkerradio. Op sites als bestthings.nl vind je hem onder andere. Je kunt er niet alleen je eigen foto in zetten, je kunt hem ook nog eens zelf inspreken of –zingen. Leuke tip: stel de wekker zo in dat hij afgaat op het moment dat het cadeau wordt uitgepakt.

Veel mannen willen graag iets doen in plaats van iets krijgen waar ze niet meer naar omkijken. Een ervaring cadeau geven is daarom ook een leuk idee. Laat de gelukkige man leren koken of raceautorijden, geef hem een dagje pretpark cadeau of laat hem een slipcursus volgen. Keuze genoeg! Weet je niet zeker wat hij het leukste vindt? Geef hem dan een Pluim, zodat hij zelf kan kiezen.

Humor doet het bij mannen ook bijzonder goed. Maakt hij zich druk om zijn leeftijd? Geef hem dan voor zijn verjaardag een zelfgebakken taart met originele kaarsen, zoals ‘You’re old’ en ‘Don’t ask’. Voor studerende mannen zijn er leuke stickers om cadeau te geven, zoals een sticker met de vormgeving van een nooduitgangbord om op de toiletdeur te plakken. Zit je cadeau er al tussen? Maak je keuze en bestel voor hem!

Afbeelding: Flickr, tourist_on_earth

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021