Excite

Celebs vinden nieuwe tas geweldig

De G-Bag is hét nieuwe fashionitem voor de lente. De tas is van Tod’s en alle grote sterren willen deze tas maar wat graag hebben. De trend werd gestart door Gwyneth Paltrow, toen ze model was voor het Italiaanse merk. Sterren zoals Julia Roberts, Halle Berry en Kate Winslet volgende al snel haar voorbeeld.

Gwyneth Paltrow is al meerdere seizoenen hét gezicht van het accessoiremerk Tod's. Ook voor de lentecollectie stond ze weer stijlvol op de foto met de G-Bag. En dat heeft ze duidelijk met succes gedaan, want half vrouwelijk Hollywood is al gezien met de tas. Halle Berry is altijd te zien met haar bruine tas. Ook Kate Winslet neemt de tas overal mee naartoe. Julia Roberts is in heel New York te zien met haar tas. Ook de actrice Freida Pinto, bekend van Slumdog Millionaire, is al gespot met een gewaagde paarse G-Bag van Tod’s. Ook iconen uit de politieke wereld zijn al gezien met een G-Bag. Zoals bijvoorbeeld Carla Bruni.

Om de G-Bag te kunnen kopen moet je wel veel geld neerleggen. De tassen worden voor ongeveer 640 euro verkocht. Met deze tas ben je echter wel helemaal hip en dat is voor veel sterren erg belangrijk. Of veel mensen van het ‘normale volk’ zoveel geld overhebben voor een handtas is nog maar de vraag.


Afbeelding: tonguechic.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021