Excite

Chanel komt met bijzondere zonnebril

Voor de grote design merken is het ieder jaar weer een strijd om met de meest bijzondere zonnebrillen naar buiten te komen. Die worden namelijk opgepikt door de sterren en vervolgens door het grote publiek. Chanel komt dit jaar daarom met een wel heel bijzonder ontwerp: de halfgetinte glazen.

Halfgetinte glazen klinken misschien niet nieuw, maar de manier waarop de kleuren in elkaar overlopen – of beter gezegd: niet over lopen – is wél bijzonder. Brillen waarbij de bovenkant van de glazen donkerder is dan de onderkant, zien we iedere zomer. De brillen van Chanel zijn echter voorzien van harde lijnen: de bovenkant is pikzwart en de onderste helft is helemaal transparant.

Een bijzondere look is gegarandeerd met deze bril en je bent niet de enige die dat vindt: ook sterren als Nicole Ritchie, Paris Hilton en Mary-Kate en Ashley Olsen zijn al gespot met deze zonnebrillen. Mocht je overtuigd zijn, dan kun je maar beter op tijd beginnen met je zoektocht én met het sparen voor deze zonnebril. Een eigen exemplaar kost zo’n 1200 euro en ze zijn zelfs via Chanel winkels erg moeilijk te vinden.

Mocht je niet zo’n budget tot je beschikking hebben, dan kun je altijd nog een goedkope namaak Chanel kopen. Dan ben je misschien 25 euro kwijt en hoef je niet te erg in paniek te raken als je je zonnebril per ongeluk eens een keer op het strand laat liggen. Misschien ook wel net zo prettig!

Afbeelding: FashionJunkie.Excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021