Excite

Het drinken van Chinese thee is bevordelijk bij het afvallen

Chinese thee staat er om bekend dat het goed is voor het lichaam en helpt bij het afvallen. De thee is gezond, werkt genezend en helpt op verschillende manieren om het gewicht te verminderen.

De werking van mineralen

Chinese thee bevat mineralen die de spijsvertering, de darmwerking en vetverbranding stimuleren. Deze kenmerken van Chinese thee zijn zeer gunstig als je graag wat kilo's wilt afvallen. In tegenstelling tot zwarte thee vermindert Chinese thee ook het hongergevoel en de opname van overtollige en schadelijke vetten wordt tegengewerkt, wat bijdraagt aan het afvallen.

De antioxidanten

De andere stoffen die in Chinese thee zitten zijn antioxidanten. Deze stoffen zorgen ervoor dat vetcellen hun inhoud sneller afgeven aan het bloed. Op deze manier gebruiken de organen en de spieren het vet makkelijker als brandstof. Zo is er minder kans op overtollig vet dat zich elders in het lichaam opslaat. Door de werking van de antioxidanten in Chinese thee wordt afvallen makkelijker.

Fenolen voor vetverbranding

Sommige soorten Chinese thee bevatten ook fenolen. Door fenolen worden cellen weer meer gestimuleerd om vet te verbranden. Het is duidelijk dat Chinese thee bevorderlijk is de vetverbranding in het lichaam. Door het drinken van Chinese thee krijgt vet de kans goed verwerkt te worden en daardoor wordt afvallen bevorderd.

De soorten thee

Soorten Chinese thee die in een adem genoemd worden met afvallen zijn witte thee, groene thee, Oolong thee en Pu Erh thee. De eerste drie zijn theesoorten waarbij jonge theeblaadjes gebruikt zijn. De thee is kort geoxideerd en gefermenteerd. Groene thee is de theesoort die het makkelijkst te verkrijgen is en ook voordelig is. Groene thee draagt evenzeer bij met het afvallen, ongeacht welke soort groene thee je kiest of waar je deze gekocht hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020