Excite

Afvallen met het citroen dieet

Er wordt gezegd dat je kunt afvallen van citroenen. Citroen is namelijk een powerfruit en heeft werkzame stoffen die vet afbreken. Verwacht geen wonderen van een citroen dieet. Zie het als hulpmiddel om meer af te kunnen vallen. Het kan net zorgen voor dat beetje extra. Probeer dus ook gezond te eten en genoeg te bewegen wanneer je met het citroen dieet aan de gang gaat.

Wat moet je doen?

Het citroensap kan je dus helpen om af te vallen. Het citroensap moet je niet puur drinken, dit is slecht voor je tanden en is daarbij veel te zuur. Gebruik daarom het citroensap bij gerechten, zoals door de pastasaus of door een salade. Ook kun je het in je drinken doen, zoals in de thee of in water. Overdrijf er niet mee, drink het niet de hele dag.

Water met citroensap

Water met citroensap kan dus erg goed zijn voor je. Doe er niet teveel citroensap in, maar probeer het een beetje op smaak te doen. Teveel citroensap maakt het namelijk erg zuur en dat is niet erg lekker. Om te voorkomen dat je tanden worden aangepast door het citroensap, kun je het beste met een rietje drinken.

Verse citroenen of citroensap uit een flesje?

Verse citroenen zijn doorgaans beter dan citroensap uit een flesje. Biologische citroenen zijn vaak zelfs nog beter, maar ook wat duurder in de winkel. Eventueel kun je ook speciale pillen nemen met citroen erin. Dit zijn citroensap capsules. Dit is voor mensen die bijvoorbeeld niet van de smaak van het citroensap houden. Ook worden je tanden er niet door aangetast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021