Excite

Kies voor een communie uit feestelijke kapsels

Op een bijzondere dag als de communie worden mooie kapsels gedragen. Een meisje wordt verwend met cadeautjes en er worden foto’s gemaakt. Genoeg redenen om het communiekapsel van je dromen te dragen. De communie is de dag waarop een meisje een glamourkapsel kan dragen die je terugvindt in de tijdschriften. Kijk naar de kapsels van filmsterren of prinsessen en laat je inspireren!

De klassieke knot

Een goede knot is feestelijk, glamour en zeer vrouwelijk. De knot kan op verschillende manieren gedragen worden. De meest glamoureuze is de strakke klassieke knot. Daar steek je het haar strak naar achteren, in een mooie nette scheiding of een zigzag scheiding. De knot krijgt een nog feestelijker tintje bij een mooi bewerkte scheiding.

Opgestoken haar

Een opgestoken kapsel wordt vaak gedragen naar feesten. Het haar kan netjes opgestoken zijn met aparte plukken vastgezet met opvallende clipjes of onopvallende speldjes. Haar kan ook nonchalant opgestoken worden. Opgestoken haar is zeer geschikt voor dik haar. Met name bij dik haar is het handig extra accessoires te gebruiken in het kapsel zoals bloemen, linten en strikken.

Krullen in een staart

Voor de meisjes die niets hebben met net gekapt haar is een staart opzij ook een leuk kapsel. Dit is ook geschikt als je krullen hebt. Het haar is half opgestoken, het staat feestelijk en het is comfortabel te dragen.

Gevarieerde vlechten

Een ander bekend communiekapsel is de vlecht. Het haar wordt ingevlochten en eindigt in een lange vlecht. De lange vlecht kan op de rug gedragen worden of weer opgeknoopt worden tot een knot. Variëren met de vlecht is ook zeer trendy. Vlecht het haar naar de zijkant of maak twee ingevlochten vlechten in je haar.

Voor een communie zijn deze kapsels perfect! Je meid zal het stralende middelpunt zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021