Excite

Cursus vrouwen versieren blijkt groot succes

Steeds meer mannen geven zich op voor een cursus of workshop vrouwen versieren. Zij lijken eindelijk te begrijpen dat het verleiden van vrouwen een kunst is die ze nog niet altijd helemaal tot in de puntjes onder de knie hebben.

Een aantal organisaties in Nederland die regelmatig flirtcursussen geven, merken een behoorlijke stijging in het aantal aanmeldingen. Voor het bedrijf MasterFlirt is zelfs steeds een groei van 30% te zien. Ook het door hen uitgegeven boek vliegt goed over de toonbank. Daarvan zijn er inmiddels al 17.000 verkocht.

Dit kan te maken hebben met de resultaten die MasterFlirt belooft. Het bedrijf zegt dat letterlijk iedereen een betere verleider kan worden, mits hij maar weet aan welke aanwijzingen hij zich moet houden. Veel mannen ontbreekt het op dit gebied nog aan inzicht, maar daar helpt MasterFlirt dus mee.

Het blijkt dat niet alleen wereldvreemde mannen zich opgeven voor de cursus, maar ook mannen die hun vaardigheden op dit gebied gewoon een beetje bij willen schaven, om zo tot betere resultaten te komen. Ook als je zelfbewust bent, kan een workshop of cursus dus iets voor je betekenen.

Uiteraard worden er geen garanties gegeven op resultaat; je zult – aan de hand van je nieuw verworven inzichten – alsnog zelf aan de slag moeten om tot een positief resultaat te komen. Als je dat echter snel lukt, dan zul je zien dat de investering in jezelf maar een relatief kleine was!

Afbeelding: Flickr account Glenn Loos-Austin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020