Excite

Daniëlle Oerlemans wint Beau Monde Style Award

Daniëlle Oerlemans is gisterenavond verkozen tot de meest stijlvolle vrouw van Nederland. Zij mocht de Beau Monde Style Award in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Amstel Hotel werden bovendien ook nog de Make Over Award en de Cover Award uitgedeeld.

De Make Over Award werd gewonnen door Monique Smit. Zij werd door het blad omgetoverd in een Hollandse versie van Britney Spears. Hoewel Monique blij was met de prijs, was ze met haar hoofd eigenlijk nog steeds bij Emma, het pasgeboren dochtertje van haar broer Jan.

Quinty Trustfull ging met de Cover Award naar huis. Hiermee versloeg ze Chantal Janzen en Kim Feenstra, die ook voor dezelfde prijs genomineerd waren.

Daniëlle Oerlemans wist te winnen van Nikki Plessen en Stacey Rookhuizen. Die laatste vond het overigens helemaal niet erg dat ze niet in de prijzen was gevallen: zij kwam naar eigen zeggen toch alleen voor gratis bier, bitterballen en de goodybag.

De Beau Monde Awards worden elk jaar uitgereikt en weten keer op keer weer veel belangstelling te trekken. Volgens beroemd Nederland is dit hét feest om bij te wonen. Dit is vanwege de geweldige locatie, maar ook omdat iedereen hier komt. Het is dus de perfecte gelegenheid om elkaar weer eens te spreken. Vorig jaar gingen Irene Moors, Kim Feenstra en Lieke van Lexmond met de prijzen naar huis.

Afbeelding: verjaardagsregister.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021