Excite

Dansen met je linkerpols

Vrouwen schijnen het meest opgewonden te raken als mannen met hun linkerpols en/of hun rechterknie bewogen. Denk je als man dus vrienden te maken met een schuddend achterwerk, dan mag je dat voortaan vergeten. Het is oefenen met de pols- en kniebeweging om vrouwelijke aandacht te krijgen.

Tijdens onderzoek werden negentien mannen gefilmd terwijl zij dansten. Een groep van 35 vrouwen vertelde vervolgens welke bewegingen ze aantrekkelijk vonden. Het uiterlijk van de mannen speelde hierin niet mee, want de dansende mannen werden voor de beoordeling computergeanimeerd.

Buiten de linkerpols en rechterknie keken vrouwen ook naar hoofd en borstkas. Volgens de onderzoeken zijn de punten waar vrouwen het meest op letten ook de lichaamsdelen waaruit blijkt of een man gezond en dus een goede bedpartner is.

Mannen die angst hebben voor de dansvloer kunnen zich dus binnenkort uitleven; met het trainen van de linkerpols en rechterknie wordt het een fluitje van een cent om vrouwen achter je aan te laten lopen. Dat wordt dus massaal naar de dansschool om deze nieuwe moves te leren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker gi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021