Excite

Vind leeftijdsgenoten via een datingsite voor jongeren

Veel jongeren rond of onder de twintig jaar zijn nog helemaal niet zo actief op datingsites; ze gaan er vanuit dat dat wel los loopt en zijn niet zo op zoek naar een partner. Het gevolg daarvan is dat het 'aanbod' voor jongeren die wél op zoek zijn naar een partner, heel beperkt is. Tenminste, op de gewone datingsites. Op een speciale datingsite voor jongeren vind je wél leeftijdsgenoten die graag op date met je willen.

Jongerendating.nl

Jongeren in België en Nederland kunnen zich inschrijven op Jongerendating.nl, dé datingsite voor jongeren. Deze site richt zich vooral op jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud en is beperkt gratis te gebruiken. Ook kun je door een klein bedrag te betalen, een full member worden. Dan kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de website. Op deze site kun je door profielen zoeken, maar ook chatten, berichtjes sturen en via een lovecalculator kijken of jullie wel echt bij elkaar passen.

Studentdating

Als je niet alleen op zoek bent naar een jonge date, maar het liefst ook in contact komt met een student, dan surf je naar de website StudentDating.eu. Die site richt zich niet alleen op Nederlandse studenten, maar ook op studenten in heel Europa. Overigens hoeft dat geen probleem te zijn want je zult de eerste niet zijn die in het buitenland een deel van zijn of haar studie volgt. Bovendien kom je zo makkelijk in contact met mensen die je normaal gesproken waarschijnlijk nooit zou ontmoeten!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020