Excite

David Beckham komt met een sportieve modecollectie

David Beckham gaat een sportcollectie ontwerpen voor het bekende merk ADIDAS. Hij wil de sportcollectie van het merk stijlvoller maken, door te werken met stoffen zoals bijvoorbeeld kasjmier, zijde en leder. Ook wil Beckham dat de collectie comfortabel is om te dragen. En je moet er ook makkelijk een avondje mee voor de televisie kunnen hangen. David Beckham heeft gezegd dat hij zijn eigen lichaam niet gaat gebruiken om zijn kledinglijn te promoten. Veel vrouwen hopen hier echter wel op.

Zijn vrouw, Victoria Beckham, heeft al haar eigen kledinglijn. Het lijkt erop dat David Beckham haar voorbeeld volgt. Hopelijk doet David het beter dan vrouwlief Victoria, waarvan de zelf ontworpen jeans niet het gewenste succes hadden. De broeken van Victoria Beckham hadden een prijskaartje van rond de 1200 dollar per stuk, wat door haarzelf uitgelegd werd aan de hand van dure materialen en een bijzonder luxueuze afwerking.

David Beckham trouwde op 4 juli 1999 met Victoria Adams, bekend als Posh Spice uit de meidengroep de Spice Girls. Ze hebben drie zonen, Brooklyn (1999), Romeo (2002) en Cruz (2005). Het stel komt geregeld in het nieuws en zijn vooral in Engeland razend populair.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021