Excite

Dé formule voor het perfecte aanzoek-moment!

Als het gaat om zoiets belangrijks als de hand van je geliefde, kun je de planning maar beter niet over laten aan het lot. Wetenschappers zijn er namelijk achter dat er zoiets is als de perfecte tijd om een aanzoek te doen aan je partner. En deze perfecte tijd is te voorspellen!

Onderzoekers aan de Universiteit van Zuid-Wales maken in hun berekeningen gebruik van de leeftijd waarop iemand begint te zoeken naar een serieuze relatie en de uiterste leeftijd waarop zij getrouwd willen zijn. Als je daar op een serieuze – wiskundige – manier mee om gaat, kun je in ieder geval vast zeker zijn van een goede start.

De onderzoekers hebben hun formule nog niet helemaal geperfectioneerd; op dit moment zitten zij op een succesaantal van bijna 40%.

Tijdens hun onderzoek werden ook nog een aantal andere bijzondere conclusies getrokken. Zo geloven ze dat de unieke geur van iemand helpt om de ideale geliefde aan te trekken. De geur zou ervoor zorgen dat vooral genetisch sterke partners aangetrokken zullen worden, zodat er een goede basis is voor de kinderen.

Als jij je ideale partner al gevonden hebt en je wilt zelf berekenen wanneer jij het beste een aanzoek kunt krijgen, kies dan de oudste leeftijd waarop je getrouwd wilt zijn en noem dit getal ‘n’. Bedenk vervolgens op welke leeftijd je wilt gaan zoeken naar een toekomstige echtgenoot en noem dit geval ‘p’. Trek ‘p’ van ‘n’ af en vermenigvuldig het resultaat met 0.368. Tel het resultaat van deze som op bij de minimum leeftijd en je komt uit op je ideale leeftijd!

Afbeelding: Flickr account jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021