Excite

Definitieve ontharing: kan dat wel?

Definitieve ontharing

Heel veel mensen dromen van een definitieve ontharing. Dat zou alles immers veel gemakkelijker maken. Nu moet je bijna dagelijks je oksels, benen, bikinilijn en soms ook je gezicht ontharen. Dat neemt veel tijd in beslag. Ook hebben sommige mensen last van irritaties en dit maakt een ontharing er niet prettiger op. Een definitieve ontharing zou dit dus kunnen oplossen, maar is dat wel mogelijk?

Laserbehandeling

Een laserbehandeling is de oplossing die het dichtste bij een definitieve ontharing komt. Wanneer je vijf tot acht behandelingen hebt gehad, zal 80% van je ongewenste haar niet meer terugkomen. Er komen steeds meer praktijken die een laserbehandeling aanbieden, maar het is nog wel steeds behoorlijk aan de prijzige kant. Een laserbehandeling werkt zo goed, omdat de laser de haarzakjes verwarmt en bij wijze van spreken verbrandt, zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Doe goed onderzoek naar de praktijk

Helaas zijn niet alle praktijken voor een laserbehandeling te vertrouwen. Iedereen kan namelijk een eigen praktijk openen, ook zonder diploma of certificaten. Er zijn dus ook praktijken voor een laserbehandeling die niet weten waar ze mee bezig zijn. Zorg dus dat je eerst een kijkje neemt en kritisch bent. Stel vragen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Eventueel kun je de naam van de praktijk ook op Google zoeken. Wanneer er negatieve ervaringen met een praktijk zijn, vind je deze vaak wel op internet.

Zelf een laserapparaat kopen?

Er zijn apparaten op de markt waarmee je ook zelf voor een permanente ontharing kunt zorgen. In het algemeen werkt dit niet goed of helemaal niet. Je kunt dus toch beter naar een praktijk gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021