Excite

Deze voeding tips geven een beter seksleven

Wil jij graag een beter seksleven? Maak dan een gemakkelijk begin met de juiste voeding. Want met deze tips is een beter seksleven voor iedereen binnen handbereik. Bepaalde voeding kan ervoor zorgen dat onze hersens worden gestimuleerd waardoor we ons sexier voelen. Daarnaast kunnen we ons beter kunnen focussen op alle activiteiten tussen de lakens. Met de juiste combinatie van de onderstaande voedingsmiddelen, kun jij je hersens trainen om meer te genieten van het samenzijn van jou en je partner.

Spaanse pepers

Van pittig eten krijg je het al behoorlijk warm, maar nu is er nog een reden om een extra Spaanse peper door je maaltijd te doen. Spaanse pepers bevatten namelijk een zeer hoge concentratie bètacaroteen, tevens te vinden in bijvoorbeeld wortels, oranje paprika’s en pompoen. Uit onderzoek is gebleken dat door het eten van bètacaroteen, mannen en vrouwen zich sterker tot elkaar aangetrokken voelen.

Chocola

Chocola, of liever de cacao die er in zit, is een echte opwekker van hartstocht en passie. Dat komt omdat chocola de hoeveelheid dopamine in het bloed verhoogt. Ook zorgt de cacao voor een ontspannen en vertrouwd gevoel, waardoor je minder onzeker bent tijdens de seks.

Asperges

Asperges worden al jarenlang als een echte lustopwekker beschouwd. Dat komt door de hoge concentraties foliumzuur, waardoor de histaminewaarden in het bloed worden verhoogd. Ook zorgt de vitamine E in asperges voor de productie van sekshormonen. Beide zorgen voor een oppepper van je libido: essentieel voor een beter seksleven!

Amandelen

Dat noten gezond zijn weten we, maar amandelen in het bijzonder zorgen voor meer testosteron en een betere kwaliteit sperma. Daarnaast helpt de vitamine E en vitamine F ervoor dat ons lichaam sekshormonen aanmaakt. Tenslotte zorgt een dagelijks handje amandelen ervoor dat ons lichaam beter kan ontspannen.

Rucola

Als sinds de Romeinse tijd wordt rucola gezien als een afrodisiacum. De hoge concentraties antioxidanten in rucola zorgen ervoor dat je lichaam meer rust krijgt tijdens het produceren van testosteron. Ook rucola bevat een flinke dosis vitamine E voor de productie van sekshormonen.

Oesters

Net als asperges, hebben ook oesters de naam om lustopwekkende voeding te zijn. Oesters zijn erg effectief voor een hoger testosterongehalte en een goede kwaliteit van het sperma. Daarnaast bevatten de schelpdieren veel zink, waardoor de bloedsomloop wordt verbeterd.

Watermeloen

Watermeloen heeft volgens recent onderzoek hetzelfde effect op het lichaam als viagra. Door de stikstofmonoxide in de vrucht worden de bloedvaten wijder, waardoor je als man de blauwe pillen kunt inwisselen voor een schijf watermeloen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021