Excite

Door tijdgebrek praten koppels meer in bed

Uit een onderzoek van OnePoll.com is gebleken dat Britse koppels tegenwoordig met elkaar praten in bed. Het blijkt dat het bed de meest ideale plaats is om te kletsen. Er deden 4.000 mensen mee aan het onderzoek.

78% van de ondervraagden vindt dat er overdag geen tijd is om met elkaar te praten en doet dit daarom ’s avonds in bed. 's Avonds is er enkel nog tijd om te praten en kan men meer relaxen. De gesprekken gaan over koetjes en kalfjes en onderwerpen wisselen van financiële problemen tot weetjes over vrienden. De onderzoekers stellen vast dat mensen het tegenwoordig erg druk hebben tijdens het werk en met het huishouden. Voor de partner is er daardoor alleen nog maar ’s avonds in bed tijd vrij om te praten. Volgens de onderzoekers is de slaapkamer wel de meest ideale plek om te praten, omdat je er minder snel wordt afgeleid.

Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat 56 procent van alle koppels al hevige ruzie heeft gehad in de slaapkamer. Ook wil 44 procent niet gaan slapen zonder nachtkus en sluit 28 procent hun gesprekken af met een vrijpartij. Uit een eerder onderzoek bleek al dat mensen tegenwoordig liever slapen dan dat ze samen seks hebben.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021