Excite

Eat clean is de nieuwe dieetrage bij celebs

Het nieuwe dieet ‘Eat clean’ dat ontwikkeld is door Tosca Reno is de nieuwste rage op dieetgebied onder celebs. Het helpt vrouwen om meer energie te krijgen en minder hard te moeten werken om de voeding te verteren. Het dieet zorgt ervoor dat je een betere huid krijgt en meer gaat stralen. Enkele celebs die het dieet volgen zijn Angelina Jolie, Nicole Kidman en Halle Berry. Het viel vooral op bij Angelina Jolie tijdens de Oscars. Ze vertelde de pers dat ze al sinds de geboorte van haar tweeling het ‘Eat clean’ dieet volgt.

Het ‘Eat clean’ dieet heeft enkele regels. Zo moet je per dag twee tot drie liter water drinken. Ook mag je alleen biologische groente en fruit. Als vlees mogen er alleen magere dingen eten, zoals bijvoorbeeld kipfilet of vis. Ook eet je ongeveer zes keer per dag om je metabolisme te verhogen en meer energie te krijgen.

Veel dingen in ‘Eat clean’ dieet zijn verboden. Zo mag je bijvoorbeeld geen witte pasta of rijst eten. Ook wit brood is uit den boze. Zin in zoetigheid? Dan mag je alleen een blokje biologische chocolade nemen. Het dieet is daarnaast vrij prijzig, omdat biologisch voedsel duurder is dan normaal voedsel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021