Excite

Elegantste vrouwen van Nederland krijgen award

In Nederland zijn nu niet eens de mooiste vrouwen beloond met een prijs, maar juist de meest elegante vrouwen. Zij kregen gisteren de Elegance Awards uitgereikt. Er werd gewerkt met verschillende leeftijdscategorieën, zodat er altijd een inspirerend rolmodel te vinden is.

De awards gingen naar vrouwen uit de kunst- en cultuurwereld. De belangrijkste eis was dat de vrouwen inspirerend, sterk en elegant waren. Voor de categorie 30 werd actrice Hadewych Minis verkozen tot meest elegante vrouw. Zij gaf aan dat stijl vooral te maken had met aangeboren klasse. Ook vindt zij het belangrijk dat schoonheid met hersenen gecombineerd wordt.

Voor de categorie 40 werd saxofoniste Candy Dulfer verkozen. Zij meent dat stijl en klasse over het algemeen veel meer indruk maken en dat ze iets zeggen over de manier waarop je in het leven staat. Voor de categorie 50 kreeg actrice Liz Snoyink de award uitgereikt. Zij ziet zichzelf als een klassiek type. Ze kiest wel bewust voor klassiek met een twist; dat is nog steeds het toppunt van elegantie.

In de categorie 60 kreeg een van de meest markante vrouwen van Nederland de award uitgereikt: kunstenares Ans Markus. Haar opvatting over elegantie is verfrissend: ze zegt dat elegantie niets met geld te maken heeft, maar alles met er verzorgd uitzien.

De awards werden uitgereikt tijdens een feestelijke receptie in hotel The Grand. De uitreiking was een initiatief van modeblad Elegance.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Antonio Pareja

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021