Excite

Familie is te dik om te werken

De Engelse familie Chawner heeft last van overgewicht. Ze wonen in Blackburn en voelen zich te dik om te werken. De gezinsleden vader Phil, moeder Audrey en de twee dochters Emma en Samantha hebben samen een gewicht van ruim 523 kilo.

Het gezin Chawner is al elf jaar werkeloos. In plaats van te werken, vangen ze geld via hun uitkeringen. Samen hebben ze een bedrag van ongeveer 25.000 euro. Maar dit bedrag is volgens de gezinsleden niet genoeg.

Volgens vader Phil Chawner is 25.000 euro niet genoeg om de kosten te dekken van de rekeningen die ze hebben. Phil zegt dat het niet hun schuld is dat ze te dik zijn en ze hebben echt meer geld nodig om goed rond te kunnen komen.

Op het moment dat de familie Chawner opstaat gaat de televisie aan. En deze blijft de hele dag aan. Phil zegt hierover: ‘Soms ben ik zo moe van al dat kijken dat ik een dutje moet doen.’

Wekelijks haalt de familie boodschappen met sowieso 18 zakken chips, 30 eieren, 12 broden, 10 hamburgers, 2 dozen koeken en twee pakken chocoladerepen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021