Excite

Waar kun je feestkledij tweedehands vinden?

Tweedehands kledij is helemaal in. Enerzijds is het bijzonder hip, anderzijds spaar je er een flinke duit mee uit! De meeste plekken waar je tweedehands kledij kan vinden zijn heel divers en bieden allerlei zaken aan zoals tweedehands schoenen, hoeden en kledij. In het grote aanbod tweedehands kledij is vaak ook gekke feestkledij tweedehands te vinden!

Tweedehands en vintage

Wanneer mensen het hebben over vintage, bedoelen ze meestal tweedehands. Nochtans is dit niet hetzelfde. Vintage komt uit een ander tijdperk en komt qua stijl overeen met alles van voor de jaren '80. Gebruikte kledij van na de jaren '80 noemen we tweedehands.

Meestal is vintage kleding duurder dan tweedehands kledij. Veel tweedehands kledij wordt dan ook verkocht onder de noemer "vintage" om het beter te laten verkopen.

Waar is feestkledij tweedehands te vinden?

Tweedehands feestkleding is op meerdere plekken te vinden: op markten, speciale winkels en bepaalde websites.

Markten

Markten op het gebied van tweedehands feestkledij zijn er genoeg. Je kunt kijken tijdens de vrijmarkt op Koninginnedag. Deze markt wordt op Koninginnedag over het hele land georganiseerd.

Vooral rond Amsterdam zijn er heel wat markten in tweedehands (feest)kledij die de moeite waard zijn om eens heen te gaan. De Noordermarkt en het Waterlooplein zijn gespecialiseerd in vintage van de jaren '50 tot de jaren '80.

Winkels

Er zijn veel tweedehands winkels die zich specialiseren in feestkleding. Gezien de groeiende specialiteit van tweedehands kleding, lijken er ook steeds meer winkels bij te komen.

Eén van die winkels is Laura Dolls in Amsterdam. Hier kun je feestkledij voor een betaalbare prijs vinden. Het assortiment is ruim van kledij tot accessoires en schoenen. Prijzen gaan vanaf 25 euro.

Sites

Uiteraard is ook het internet een belangrijke bron wanneer je op zoek gaat naar tweedehands feestkledij. Zo kan je bijvoorbeeld geluk hebben dat je op Marktplaats of eBay een uniek stuk tegen het lijf loopt. Feestkledij tweedehands verkopen is vooral op Marktplaats erg geliefd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021