Excite

Flirten is gezond

Uit een Amerikaanse enquête bleek dat 50% van de mensen zich jong en aantrekkelijk voelt als ze flirten. En bij 37% geeft het flirten een natuurlijke roes. Ook kan het flirten ervoor zorgen dat je de ware tegenkomt en dat maakt je gelukkig. Door al deze elementen is het flirten erg goed voor de gezondheid.

De mobiele telefoon wordt erg vaak gebruikt om te flirten of je liefde te tonen. Dit kan gemakkelijk via een simpel SMS berichtje. Als het berichtje op het juiste moment wordt verstuurd is dit volgens de onderzoekers een ideale manier om je liefde te laten zien. De SMS berichten die het meeste worden verstuurd zijn ‘Ik denk aan jou’. Natuurlijk mag je in je berichtje zo origineel zijn als je maar wilt.

Volgens onderzoekers maakt het ook niets uit of je een relatie hebt of getrouwd bent. Je kunt nog steeds flirten met je partner. Zo houd je de relatie brandend. Het flirten is daarnaast een leuke en spannende bezigheid. Schrijf bijvoorbeeld een liefdesbrief, organiseer een romantisch diner zonder reden of verras je partner met een leuk uitje naar een hotel. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je geliefde maar doorheeft hoe gek je op hem bent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021