Excite

Geen plastische chirurgie voor Miss Nederland

Miss Nederland, Desirée van den Berg, is waarschijnlijk één van de weinige Missen die niet onder het mes is gegaan. De 23-jarige schone geeft aan dat zij helemaal puur natuur is en dat ze nog nooit een plastische ingreep heeft ondergaan. En dat in tegenstelling tot veel van de andere Missen die zich verzameld hebben voor de Miss Universe verkiezing.

Volgens Desirée heeft bijna ieder meisje dat mee doet aan de Miss Universe verkiezing wel een ingreep laten plegen. Of het nu gaat om neuzen, borsten, gezicht, tailles, benen of billen; bijna iedereen heeft aangegeven wel eens onder het mes te zijn geweest. Desirée begint daar niet aan. Zij vindt zichzelf prima zoals ze is. Ze heeft zelfs geen nepnagels of extensions in haar haar: what you see is what you get.

Naast haar uiterlijk moet Desirée het ook erg hebben van haar spontaniteit. Zo moest ze zich voorstellen na de grote favoriet, Mexico. In plaats van haar voorstelling op te laten gaan in het tumult dat haar voorgangster creëerde, wachtte Desirée gewoon tot het weer goed stil was. Daarna riep ze heel hard dat zij Nederland vertegenwoordigde. De regisseur was hier minder van gecharmeerd; die gebaarde driftig dat ze door moest lopen. Desirée zag echter wel dat haar actie gewaardeerd werd door een jurylid, dat goedkeurend knikte.

Dinsdagmorgen (Nederlandse tijd) zal Desirée het podium op moeten om ons land te verdedigen en hopelijk komt ze dan met de Miss Universe titel weer thuis!

Afbeelding: Flickr account jorgemejia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021