Excite

Hoe vind je goede afslankpillen?

Zowel het internet als de krant staan er vol mee: advertenties voor goede afslankpillen. De één bevat groene thee extracten, de andere zorgt voor vijf centimeter minder heup in een paar maanden en weer een ander belooft je kilo’s gewichtsverlies. Maar hoe vind je nu tussen al die afslankpillen goede afslankpillen?

Laxeermiddelen

Relatief goedkope afslankpillen zijn laxeermiddelen. Laxeermiddelen worden gebruikt om verstoppingen in de darmen op te lossen. Deze pillen kunnen echter ook gebruikt worden om gewicht te verliezen. Dit gewichtsverlies is echter geen werkelijk gewichtsverlies. Door de diarree die de laxeermiddelen veroorzaken verlies je in korte tijd een heleboel vocht. Wanneer je stopt met de laxeermiddelen wordt dit vocht echter weer aangevuld door je lichaam, waardoor je binnen korte tijd weer op je oude gewicht zit. Bovendien kunnen laxeermiddelen leiden tot uitdrogingsverschijnselen en een tekort aan voedingsstoffen.

Verantwoorde afslankpillen

Verstandiger is het om een afslankpil te gebruiken die je lichaam op een verantwoorde manier ondersteunt bij het afvallen. De afslankpil Alli is bijvoorbeeld een afslankpil die ervoor zorgt dat je lichaam tot wel 25% minder vet uit je voedsel opneemt. Ook de afslankpil Byetta werkt in op het spijsverteringsproces: Byetta vertraagt de snelheid waarmee voedsel de maag verlaat, waardoor men langer een vol gevoel heeft, waardoor je minder zal gaan eten. De afslankpil Reductil heeft een zelfde effect, dat het hongergevoel vermindert.

Afslankpillen op natuurlijke basis

Tot slot zijn er ook afslankpillen op natuurlijke basis. Bepaalde natuurproducten versnellen de spijsvertering en vetverbranding, waardoor men sneller gewicht verliest. Onder andere citrusvruchten, ananas, gember, guarana en groene thee hebben dit effect. Deze producten kunnen puur ingenomen worden of verwerkt in afslankpillen en afslankdrankjes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021