Excite

Goedkoop zonnebanken voor een zomers kleurtje

De eerste mooie dagen zijn alweer geweest dit jaar en dat lieten de witte benen overal in de stad ook goed zien! Natuurlijk moet je een keer beginnen met het verkrijgen van een zomers tintje. Maar erg charmant is het natuurlijk niet, die reflecterende melkflessen onder olijke zomerkledij!

Ga onder de zonnebank!

Wellicht niet de meest gezonde optie, aangezien recentelijk wetenschappelijk is vastgesteld dat gebruik van de zonnebank de kans op huidkanker aanzienlijk vergroot, maar wel de meest handige. Je huid raakt alvast een beetje gewend aan de zonnestralen met als gevolg dat je tijdens de zomerzon veel sneller bruin wordt. Bovendien kun je in de winter alvast beginnen, zodat je tijdens de eerste rokjesdag van het jaar al fijn met je gebronsde huid kunt pronken.

Geen zonnebank? Probeer dit!

Een zonnehemel is vrij duur om aan te schaffen, maar op veel plekken kun je tegenwoordig goedkoop zonnebanken. Probeer eerst natuurlijk te informeren of iemand in je omgeving nog een zonnebank heeft staan die hem zelf niet of nooit gebruikt. Wellicht kun je hem overnemen of er voor een kleine vergoeding gebruik van maken. Is dit niet het geval? Kijk dan eens bij je fitnesscentrum of zwembad. Vaak kunnen leden goedkoop gebruik maken van de faciliteiten zoals de zonnebank. Wat is er nou makkelijker dan direct na het sporten te zonnen? Nog lekker ontspannend ook!

Professionele zonnestudio's

Als deze mogelijkheden voor jou geen optie zijn, rest natuurlijk nog professionele zonnestudio's, zoals Sunday's. Deze zijn wel aanzienlijk duurder, maar de medewerkers kunnen je van goed advies voorzien zodat je veilig kunt zonnen. Uiteindelijk is natuurlijk je gezondheid in het geding. Veel succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021