Excite

Zo scoor je goedkope zomerjassen

In Nederland kun je eigenlijk niet zonder: een zomerjas. Als het echt lekker weer is, is de zomerjas niet nodig. Maar de Nederlandse lentes en zomers leveren ook regelmatig een flinke bui of storm op, waarbij een jas echt geen overbodige luxe is. Omdat je een zomerjas niet altijd aan doet, is het zonde hier veel geld aan uit te geven. Daarom hierbij de beste tips om goedkope zomerjassen te kopen.

Online shoppen

Vanuit je eigen huis goedkope zomerjassen scoren kan bijvoorbeeld via Neckermann op Neck.nl. Daar koop je in de uitverkoop al een zomerjas vanaf €10. Ook concurrenten Wehkamp.nl en Otto.nl hebben een uitgebreid aanbod met zomerjassen. Ga je het liefst voor een combinatie van trendy en goedkoop, dan kun je ook terecht bij Zalando.nl. Deze online shop verkoopt onder meer zomerjassen van merken als Marc O'Polo en Vero Moda. Verder biedt de website ook de mogelijkheid om jassen die niet mooi zijn of niet passen gratis terug te sturen.

In de uitverkoop

Als je liever boter bij de vis hebt en de jas ook eerst wilt passen voor je 'm aanschaft, dan ga je gewoon de stad in. Als je dit doet in een periode dat het uitverkoop is, betaal je vaak maar heel weinig voor een erg mooie jas. De beste momenten om te shoppen zijn net na de kerst, na de winter en eind augustus, begin september. Probeer een beetje vooruit te denken, zodat je bijvoorbeeld aan het einde van de zomer een zomerjas scoort voor het jaar daarna. Tijdloze modellen kunnen best een aantal jaar mee!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021