Excite

Beter afslanken met een gratis dieet schema

Een dieet volgen, stoppen met roken, meer sporten, je huis opruimen. Al deze dingen hebben één overeenkomst. Je bent geneigd er zomaar mee te beginnen, maar ze hebben op de lange termijn pas echt kans van slagen, als je volgens een plan werkt. Daarom begint een strijd tegen de kilo's niet bij het elimineren van hapjes van je boodschappenlijst, maar bij een gratis dieet schema.

Bezoek een voedingsdeskundige

De makkelijkste manier om aan een gratis dieet schema te komen, is een voedingsdeskundige te bezoeken. Natuurlijk verrichten deze mensen betaalde advieswerkzaamheden, maar er zijn verschillende manieren om gratis gebruik te maken van de diensten. Informeer bij scholen of er voedingsdeskundigen in opleiding zijn die 'patiënten' zoeken, vraag bij je zorgverzekeraar of er een vergoeding wordt gegeven voor dit soort consulten, plaats een oproep op internet en houd plaatselijke krantjes in de gaten. Het kost misschien even tijd, maar zo'n dieet schema is het waard. Het is namelijk gratis en op maat gemaakt. De kans op succes wordt daarmee aanzienlijk vergroot.

Maak een schema online

Als je liever direct aan de gang wilt, dan kun je ook zelf online een gratis dieet schema samenstellen. Vetvrij.com geeft je bijvoorbeeld een handige tool om zo'n schema te maken. Hiervoor kun je je ook registreren op het forum, waar je vervolgens je ervaringen kunt delen met andere afvallers. Dat is ook prettig voor de broodnodige motivatie. Daarnaast kun je de website gebruiken om tips te vinden over afvallen en gezond eten, zodat je langzaam maar zeker je eetgewoontes op een gezonde manier kunt veranderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021