Excite

Met groene thee snel afvallen

Je kent het wel: zo voor de zomer wil je toch nog een paar kilo kwijt. Maar hoe doe je dat toch? Voor wie geen zin heeft in een uitgebreid dieet dat toch niet werkt, is groene thee een optie. Afvallen is nog nooit zo makkelijk, lekker en goedkoop geweest.

Natuurlijk afvallen met groene thee

Met groene thee afvallen heeft veel voordelen. Om te beginnen is het een echt natuurlijke methode, in tegenstelling tot veel andere manieren. Het is dus een stuk beter voor je gezondheid. Daar staat tegenover dat het wel wat langzamer gaat dan afvallen met bijvoorbeeld een strikt dieet. Wel is het resultaat blijvend, iets dat met een strikt dieet zelden het geval is.

Wat doet groene thee?

Waarom werkt groene thee zo goed? Dit komt met name doordat het je stofwisseling versnelt. Dat betekent dat je voedingsstoffen in je maag sneller verbrandt, waardoor je ook meer energie gaat verbruiken en dus gaat afvallen. Daarnaast is groene thee ook nog eens gezond, omdat het je helpt je lichaam te reinigen. Naast een slanke lijn kun je dus ook nog eens rekenen op een schone huid en meer energie.

Hoe werkt afvallen met groene thee?

Als je wilt afvallen met behulp van groene thee, dan kun je het beste alle frisdrank die je drinkt vervangen door groene thee. Als dat je wat te ver gaat, kun je ook beginnen met drie kopjes op een dag. Drink het eerste kopje voor je ontbijt. Je zult merken dat je stofwisseling dan op gang komt. Houd er wel rekening mee dat dit in de meeste gevallen ook een toiletbezoek met zich meebrengt.

Liever geen smaakjes

Met groene thee afvallen werkt het beste als je ook echt gaat voor pure groene thee. Van zichzelf smaakt groene thee vrij bitter, daarom zijn er ook verschillende varianten met smaakjes op de markt gebracht. Die bewerkte varianten zijn echter iets minder effectief. Als het je echt om de kilo's gaat, kun je dus beter groene thee leren drinken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019