Excite

Gwen Stefani ontwerpt eigen kinderwagen

Gwen Stefani, de zangeres van No Doubt, staat bekend om haar bijzondere gevoel voor mode en stijl. Het zal dan ook niemand verbazen dat de zangeres nu een eigen kinderwagen ontworpen heeft. Ze ging een samenwerking aan met (RED) en Bugaboo, een bekend kinderwagenmerk. Het betreft een unieke deal, ter ere van World AIDS Day.

Voor het goede doel ontwerpt Gwen Stefani, die als Creative Director van haar label L. A. M. B. inmiddels ook haar sporen in de mode verdiend heeft, een unieke Bugaboo Cameleon. Deze kinderwagen zal vervolgens geveild worden ten behoeve van de aids-bestrijding in Afrika. Afgelopen nacht is de veiling al van start gegaan. Te laat ben je nog niet, want je kunt nog tot en met vijf december bieden. Misschien leuk als sinterklaascadeautje?

De kinderwagen is in ieder geval een lust voor het oog: Stefani heeft ervoor gekozen en de nieuwste prints van haar eigen label te gebruiken. Zo is de kinderwagen bekleed met bloemenstof waarop in graffitistijl geschreven is. Ook is de wagen voorzien van leren accenten en ronde studs.

Inmiddels zijn er al tientallen biedingen gedaan en lijkt het erop dat de opbrengst aanzienlijk zal worden. Natuurlijk zal er op eBay slechts één winnaar zijn, maar wie op een eigen manier ook (RED) wil steunen, kan dat onder meer doen door een ander product van Bugaboo te kopen. Het bedrijf maakt 1% van de opbrengst over naar het Global Fund.

Afbeelding: Flickr, laust

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021