Excite

Handig en leuk: de cadeaubon

De meest geschonken cadeaubon is toch wel de boekenbon. In vrijwel alle boekhandels in Nederland kun je deze inwisselen. Natuurlijk is dit ideaal voor iedereen die van boeken houdt. Weet je niet zeker of iemand dat ene boek in de kast heeft staan? Neem dan geen risico en geef liever een boekenbon.

Een andere bekende bon is de bioscoopbon, perfect voor mensen die veel naar de bioscoop gaan. Sinds jaar en dag zijn de verpakkingen van de bioscoopbon ook leuk: een rond blik met één of meerdere bonnen erin. Leuk idee: verpak het cadeaublik met een grote bak popcorn en lekkere drankjes. Zo geef je iemand de ultieme bioscoopavond cadeau!

Relatief nieuw is de tijdschriftenbon. Waar een jaarabonnement vaak heel duur is en niet automatisch afloopt, kun je met de nationale tijdschriftenbon alle kanten op. Alle abonnementen lopen automatisch af en je hebt keuze uit alle tijdschriften. Er staan op de website vooral interessante aanbiedingen, zodat je nog eens minder voor je korte abonnement betaalt ook.

Andere leuke bonnen zijn toch wel de belevingsbonnen, zoals die van Pluim, de Hema, de nationale Musicalbon of de Belevenissencadeaubox. Ook heb je de bonnen van Bongo, Dagje-uit en Experience Gifts. Het aanbod is groot, dus kies voor de beste aanbieder. De meeste bonnen worden bezorgd in een luxe cadeauverpakking met een boekje erbij. Op Pluim.nl kun je zelfs een kort filmpje met boodschap maken die de ontvanger online kan bekijken.

Kortom: als je binnenkort een origineel cadeau wil kopen, kun je alvast op zoek naar de leukste bonnen!

Afbeelding: Flickr, mccheek

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021