Excite

Handig: handsfree paraplu

Paraplu’s zijn hartstikke handig, maar niet echt meer van deze tijd. Tegenwoordig heb je beide handen hard nodig en kun je er niet eentje missen voor je paraplu. Daarom is er nu de Nubrella, dé paraplu van de toekomst.

De Nubrella is een echte handsfree paraplu en kan het beste vergeleken worden met een eenpersoonscabine die gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Omdat je je handen vrij hebt, kun je gemakkelijk iets anders meenemen en is de paraplu bijvoorbeeld prima te gebruiken op de fiets.

Toegegeven; het ontwerp is een beetje vreemd en je zult ongetwijfeld wat raar aangekeken worden als je in je eigen eenpersoonscabine aan komt fietsen, maar wat maakt dat uit; jij blijft heerlijk droog! Om omdat de Nubrella ook bestand is tot een redelijke snelheid, hoef je niet bang te zijn voor de beschamende taferelen die je soms kunt treffen met een gewone paraplu.

Waarschijnlijk zal men nog even moeten wennen aan de Nubrella, maar er is geen twijfel dat het hier om een handige en zeer welkome vernieuwing van de paraplu gaat. Dit is namelijk wel een van de eerste paraplu’s die fatsoenlijk zonder handen gedragen kan worden. En laten we eerlijk zijn; zie je er met een paraplu op je hoofd nu echt geweldig uit? Dan is zo’n eenpersoonscabine misschien ineens toch zo gek niet meer.

Wanneer de Nubrella uitkomt of hoeveel deze gaat kosten, is nog niet bekend. Hier wordt ongetwijfeld binnenkort meer over bekendgemaakt.

Afbeelding: Flickr account Digital Sextant

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021