Excite

Handig: huisdieren in de wasmachine

Je huisdieren kun je straks misschien wel heel gemakkelijk schoon maken: met een speciale wasmachine. Deze wasmachine is uitgevonden door een aantal Japanse wetenschappers, die hem speciaal maakte voor het gebruik met huisdieren.

Het gaat om een bijzondere machine, die bedoeld is om huisdieren te wassen. Dat is echter niet het enige; ook spoelen en drogen is voor deze wasmachine geen probleem. Doordat het apparaat alleen gebruik maakt van gezuiverd water, zal het dier er geen problemen van ondervinden.

Een wasbeurt duurt niet zo heel lang; na een half uurtje is je huisdier weer helemaal schoon en fris. Volgens de berichten zou de machine helemaal veilig zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je huisdier.

Of huisdieren het wassen in de machine prettig vinden, is een heel ander verhaal. Het apparaat werd door verschillende klanten al erg enthousiast ontvangen, maar de dieren die het aan den lijve moesten ondervinden, waren vooralsnog minder enthousiast. Die moesten toch echt even wennen.

Vooralsnog zul je voor een wasbeurt nog af moeten reizen naar Tokio; daar staat namelijk het enige apparaat. Hier is het wel al heel erg populair. Dat is deels te danken aan de effectiviteit, maar ook zeker aan de prijs. Het wassen van een huisdier kost hier maar vier euro. Als je dat bij een salon laat doen, ben je veel meer kwijt. Zelf doen blijft waarschijnlijk nog wel goedkoper, maar als je je tijd goed kunt gebruiken, is vier euro zeker een overweging waard.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021