Excite

Heel jaar daten zonder succes

Zelfs als je er leuk uitziet, een goede baan hebt en niet om een praatje verlegen zit, blijkt het moeilijk te zijn om Mrs. Right tegen te komen. Dat blijkt wel uit het voorbeeld van TV-producent en regisseur Jon Lloyd, die een jaar lang allerlei dates afliep, zonder ook maar één klein succesje te boeken.

In de eerste instantie wilde Jon niet eens meer aan de vrouw; hij kwam uit een lange relatie en was alweer twee jaar vrijgezel toen zijn vrienden hem overtuigden om toch maar weer eens op zoek te gaan. Zijn eerste date werd geregeld door vrienden; hij zou uitgaan met een vriendin van een vriend. Op zich verliep de avond prima; Jon voelde zich niet aangetrokken tot de vrouw en dacht dat zij daar hetzelfde overdacht. Toen hij haar aan het einde van de avond gedag zei, begon zij echter zijn gezicht helemaal af te likken. Toen Jon zich los kon rukken, wist te vluchten en zijn vriend vertelde over het voorval, bleek dat het meisje daar juist om bekend stond!

Ondanks deze traumatische ervaring gaf Jon niet op. Zijn volgende date was met een meisje dat over haar lengte gelogen bleek te hebben en boven de niet heel grote Jon uittorende. Een andere viel af omdat ze verloofd bleek te zijn. Ook het meisje dat pas door had dat ze met de verkeerde man aan het daten was toen ze naar zijn werk bij de politie vroeg, viel af.

Geïnspireerd door zijn eigen ervaringen, is Jon inmiddels een weblog gestart waar hij niet alleen zijn verhalen vertelt, maar ook anderen de ruimte geeft om dit te doen. Eén conclusie kun je daar in ieder geval uit trekken: daten is zo makkelijk niet!

Afbeelding: Flickr account Hamed Masoumi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021