Excite

Helena Christensen naakt voor Reebok

Reebok heeft ongetwijfeld flink in de buidel moeten tasten om supermodel Helena Christensen in te schakelen. Of de campagne ook daadwerkelijk doel treft, is even de vraag. Het model poseert namelijk bijna naakt. Alleen haar voeten zijn bedekt, met sneakers van Reebok. Maar wie kijkt daar nu nog naar?

Het Deense model is inmiddels al 41 jaar oud en heeft een zoon van 10, maar ze ziet er nog even goed uit als in haar hoogtijdagen. Wat dat betreft past ze prima bij het imago dat Reebok voor de nieuwe sneakers neer wil zetten: de EasyTonesportschoenen moeten ervoor zorgen dat je met iedere stap je lichaam een work-out geeft. Als je daar vanuit gaat, dan zou je er niet van op kijken als Christensen de Reeboks dagelijks draagt.

Het model is zelf ook enthousiast over de schoenen en was daarom bereid om wat ruimte te maken in haar planning. Naakt poseren is voor haar ook geen enkel probleem. Sterker nog, ze begon haar carrière naaktin een videoclip van Chris Isaak. Vanaf dat moment werd ze gevraagd als model en groeide ze binnen de kortste tijd uit tot hét supermodel van de jaren ’90.

Op dit moment woont het model in Manhattan en houdt ze zich onder meer bezig met fotografie en haar eigen kledinglijn. Ook heeft ze een antiekwinkelin Manhattan. Af en toe doet staat ze nog model, onder meer voor Elle magazine en ID magazine.

Afbeelding: Flickr account Seo2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021