Excite

Het POESY bed: Kleurrijk wakker worden!

Je had al een douche en bad waarin gebruik werd gemaakt van kleurentherapie en nu kunnen we aan deze collectie ook een bed toevoegen! Het bed POESY van Philippe Boulet zorgt ervoor dat je wakker wordt zoals jij dat wilt!

De Franse ontwerper Philippe Boulet is gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘verlichte’ meubelstukken. Al zijn producties geven licht en zorgen op een eigen manier voor sfeer en een unieke uitstraling.

Hoewel Boulet in de eerste instantie afstudeerde bij een economische opleiding, keek hij al snel verder om zich heen en raakte hij gefascineerd door magische sferen, prachtige plekken, reizen over de hele wereld en uiteraard, muziek. Om zijn droomwereld ook een plaatsje te geven in de ‘echte’ wereld, ontwierp hij twaalf jaar geleden zijn eerste creaties. Sinds die tijd is hij eveneens de koploper als het gaat om verlichte meubelstukken.

Boulet maakt altijd gebruik van de nieuwste technieken en is met name een groot liefhebber van LED en verschillende nanotechnologieën. Daarnaast is het mogelijk om een computer aan te sluiten aan zijn meubelstukken, om zo bijvoorbeeld via software de verschillende kleuren uit te kiezen.

Zijn nieuwste ‘pièce de résistance’ is een bed dat continu van kleur wisselt en eventueel vastgezet kan worden op de kleur van jouw keuze. Als je slaapt kun je het licht wat meer onderdrukken, om vervolgens op een door jou gewenste tijd weer gewekt te worden door een steeds sterker wordend licht in de kleur van jouw keuze. Een heerlijke nachtrust is gegarandeerd!

Afbeelding: Philippe Boulet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021