Excite

Himbo, de nieuwe man

De term Himbo is komen overwaaien vanuit Amerika. Het is de mannelijke variant van de zogenaamde bimbo’s, zoals Pamela Anderson, Paris Hilton en Kate Perry. De Himbo is iemand die vooral bezig is met zijn uiterlijk. Ze gaan de deur nooit uit zonder eerst te kijken of hun uiterlijk wel in orde is.

De mannelijke babe, ook wel de Himbo, heeft als rolmodel mannen zoals David Beckham, Brad Pitt en Matthew McConaughey. Hij is constant op zoek naar een bevestiging over zijn uiterlijken zijn aantrekkelijkheid. Ook wil een Himbo het helemaal maken in de muziek-, mode- of sterrenwereld. Echte discussies zijn doorgaans niet te voeren met een Himbo. Daarnaast hoef je niet te rekenen op moeilijke vragen. Echte kennis van de wereld heeft een Himbo niet. Zelfs niet wanneer hij al veel van de wereld heeft gezien en veel heeft gereisd. Een Himbo heeft altijd veel vrouwelijk aanhang en hij is hier zich ook erg van bewust. Dit heeft hij mede te danken aan zijn geweldige uiterlijk.

Dingen die typerend zijn voor een Himbo is dat hij bijvoorbeeld altijd een zonnebril opheeft, ook tijdens de winter. Daarnaast moet zijn haar altijd goed zitten en is hij hier ook erg mee bezig.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021