Excite

Vind de liefde op een internationale datingsite

Heb je ook genoeg van uitspraken als 'er komt wel iemand langs' of 'op ieder potje past een deksel' en ga je liever zelf actief op zoek naar de liefde van je leven? Laat je dan niet beperken door de grenzen van ons kleine land, maar kijk ook eens wat verder. Dat kan door je in te schrijven op een internationale datingsite. Het aanbod aan dat soort sites is internationaal natuurlijk nog groter dan alleen in Nederland en daarom hebben wij wat handige links voor je op een rijtje gezet.

10 miljoen leden = veel kansen

Een groot voordeel van een internationale datingsite is dat er vaak veel meer mensen ingeschreven staan. Neem bijvoorbeeld Friendscout24.nl. Dit is een internationale datingsite met maar liefst tien miljoen leden. De website is ook beschikbaar in het Nederlands, zodat inschrijven heel eenvoudig is. Natuurlijk heb je als lid toegang tot profielen van alle leden, of ze nu in Nederland wonen of niet.

Gratis aanmelden

Een andere site die internationaal gericht is, is InternationalCupid.com. Deze site is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een partner voor een duurzame relatie. De mensen die hier ingeschreven staan, zijn niet op zoek naar een vluchtige flirt. Leden wonen in Rusland, Oost-Europa, Azië, Latijns Amerika, Afrika en natuurlijk ook in Europa. Aanmelden is helemaal gratis.

Gratis of niet?

Veel datingsites maken onderscheid tussen hun leden: in de eerste instantie mag je je gratis aanmelden, maar als je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden, dan moet je betalen. Voor je dit doet, kun je beter eerst even zoeken naar reviews en checken of de site wel betrouwbaar is. Dit is helaas niet altijd het geval.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021