Excite

Jaloerse vrouwen en seksbeluste mannen

Volgens het onderzoek wordt er in Nederland regelmatig gedate om nog diezelfde avond met elkaar in bed te belanden. Van de ondervraagde mannen zei 39% wel eens alleen om die reden te daten. Vrouwen zijn minder oppervlakkig; slechts 14% heeft zich ooit aan deze ‘zonde’ schuldig gemaakt.

Een opvallend grote groep loyale Nederlanders gaf aan stiekem best wel eens met een ander naar bed te willen. Een kwart van de ondervraagden die nooit vreemd gingen, wilden dat stiekem best wel. Een kleinere groep (18%) heeft de lakens daadwerkelijk met een ander gedeeld terwijl er thuis een vriend of vriendin zat te wachten.

Blijkbaar kunnen Nederlanders zich wel goed inhouden. Hoewel 62% van de ondervraagden af en toe wraak gevoelens koestert, voegt maar 8% de daad bij het woord. Favoriete manier om wraak te nemen is niet valse roddels verspreiden of iemands spullen vernielen, maar seks met de beste vriend of vriendin van je partner. Als we in Nederland wraak nemen doen we het gelijk grondig.

Hoewel veel mannen in het onderzoek eerlijk toegaven wel eens jaloers te zijn (83%), hebben vrouwen toch de meeste moeite hun jaloezie te bedwingen. Slechts 8% van de mannen controleert de sms-jes van hun vriendin, terwijl 15% van de vrouwen die verleiding niet kunnen weerstaan. Maar ja, wat moet je anders met zulke seksbeluste mannen in Nederland.

Afbeelding: Flickr, gebruiker buenosaurus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021