Excite

Je eigen grote voorjaarsschoonmaak!

De lente is inmiddels goed begonnen en dus is het de hoogste tijd om je grote voorjaarsschoonmaak van je huis uit te breiden naar je lijf. Jij wilt er deze zomer toch ook weer goed uit zien? En als je uiterlijk niet zo belangrijk is, maar je gezondheid wel, dan is zo’n voorjaarsschoonmaak nog steeds een flinke aanrader.

Uit een onderzoek door Britse wetenschappers blijkt namelijk dat gewoon een gezondere levensstijl in sommige gevallen al voldoende is om kanker te voorkomen.

Om weer goed in je vel te zitten, heb je natuurlijk niet alleen met je lijf, maar ook met je hoofd te maken. Probeer de stress zoveel mogelijk te verslaan. Dit kun je doen door lekker wat te gaan drinken met vrienden, door beter te ademen en door jezelf regelmatig eens te verwennen met een lekkere hoofdmassage.

Vervolgens is het natuurlijk wel tijd voor je uiterlijk. Ga eerst eens door je make-updoos heen: is het allemaal nog wel van deze tijd, of kun je de helft weggooien? Kijk ook of er producten over datum zijn, daar kun je lelijke en soms gevaarlijke infecties van krijgen.

Nu het zonnetje weer tevoorschijn komt, is het belangrijk om je goed in te smeren. Zorg dat je lekker veel uurtjes zon meepikt, maar smeer je wel goed in. Combineer je toevoer van vitamine D met een beetje beweging, om zo ook direct die extra winterkilo’s kwijt te raken en je buik weer wat strakker te krijgen.

Afbeelding: Flickr account Pink Sherbet Photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021